ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ ТА ПОСВЯТА У ВИПУСКНИКИ У ЗОШ №4.

 

            Теплий, сонячний, золотий осінній День, здається звичайний, як завжди , але ні, хвилюючий з самого ранку, урочистий, святковий , радісний та веселий водночас. День, до якого, довгих 11 років йшли наші старшокласники, мріяли про почесне звання «ВИПУСКНИК - 2018». І цей Великий День, припав на першу неділю жовтня, яка офіційно вважається Днем Вчителя. Наші випускники потішили педагогічний колектив, батьків та глядачів залу презентаціями 11-А та 11-Б класів. У своїх виступах наші  учні згадали все: уроки, перерви,  вчителів, веселі жарти шкільних років, кумедні відео - "Еволюцію з 5 до 11 класу»  та "Типовий 11- А клас".  

                Зал переповнювала позитивна атмосфера сміху та несподіванки. Прекрасні привітальні слова вдячності лунали від щирого серця учнів та торкнулися струн душі наших вчителів, адже кожен з них вклав частинку душі, посіяв іскру доброти  в наших неперевершених випускників. Навіть не здається, що ці вчорашні п’ятикласники  стали прекрасними юнаками і дівчатами на наших очах. 

             На завершення наші Випускники одноголосно заспівали традиційну «Берізку біля школи» і  не очікуючи, в багатьох учнів бриніли сльози на очах. Це були сльози смутку, тому, що ці найтепліші слова для своїх Любих вчителів, вони разом промовляють востаннє і цей рік в шкільній родині для них також останній. Потім привітальні слова та настанови  директора , урочисте пов’язування стрічок  і усвідомлення того, що ти гордо носиш звання «Випускник 2018» не спроста, ти – старшокласник, зразок, молодь України , її майбутнє!

                                                  уч. німецької мови Бойцун Л.П.