Місто солі та натхнення – Дрогобич

«… тут дід мій і моя родина,

Моя земля, моя маленька Батьківщина»

     3 лютого 2017 року в актовій залі Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації відбувся обласний конкурс мультимедійних проектів (відеофільмів) «Моя маленька Батьківщина – душі потіха та розрада». Головна мета заходу – вияв і підтримка творчої активності та здібностей учнівської молоді, збереження народних традицій рідного краю і утвердження патріотизму молодого покоління,

Це можливість для дітей випробувати свої сили у пошуково-дослідницькій діяльності, що розвиває допитливість та розширює кругозір, це практичні уроки, які сприяють підвищенню рівня оволодіння сучасними інформаційними технологіями.

    На конкурс було надіслано 24 роботи із 14 районів, та міст області. що є підтвердженням його актуальності та зацікавленості ним школярів.  Роботи фіналістів вирізнялися індивідуальністю та колоритністю, так як у створення кожного відеофільму автори вклали серце та душу, любов до рідної землі, прагнення донести глядачам перлини історії свого населеного пункту.

Варто відзначити, що учні ЗОШ №4, а також керівники проекту вчитель укр.мови та літератури Моргун О.М. та  вчитель інформатики Удич  І.В. гідно представили своє рідне місто Дрогобич і вибороли почесне ІІІ місце.  

     Директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Степанівна Мандзій вручила переможцям цінні подарунки   та подяки учасникам конкурсу та керівникам.     

    Захід завершився спільною молитвою за Україну, її мир та спокій.

                                                      

  уч. укр. мови і літератури О.М.Моргун, уч. інформатики Удич І.В.