Світ дитинства

«Дитинство - це найкраща пора», - ми часто чуємо ці слова, та розуміти їх починаємо лише тоді, як воно вже минає. Коли ви дивитеся на своїх дітей, так схожих на вас самих і в той же час, таких не схожих, то в цей момент вам,  напевно, хочеться повернутися туди, де все так просто, де кожен день багатий на радощі і сміх; в той час, коли ваші батьки ще молоді, де багато вірних друзів, а ви повні оптимізму та впевненості у собі.

І, щоб здійснити цю подорож, щоб краще пізнати самих себе і своїх дітей, та зазирнути у той сонячний та неповторний світ улюблених занять, пригадати все найкраще, що було і є, а можливо й відкрити для себе щось нове, у собі чи в своїх дітях, учні 1 – А класу зібралися разом з батьками і гостями на святі.

Всі були у хорошому настрої , тому свято обіцяло бути позитивним. Діти прекрасно декламували вірші, лунали наші улюблені пісні, які  ми вивчили протягом року. Не обійшлося й без  завдань, які вчителька підготувала для дітей і гостей свята.

Приємною несподіванкою для родин стала мультимедійна презентація і віршовані рядки про народження їхніх дітей. Хвилини ностальгії викликали у присутніх першовересневі фото, на яких ми бачили зосереджені, а подекуди і зажурені очі першокласників.Адже вони вступали у нове невідоме їм життя, тому були дещо невпевненими. Чого не можна було сказати про сьогоднішніх( без п’яти хвилин) другокласників.Щирі, життєрадісті, успішні, жваві, емоційні, еродовані, творчі, інтелектуальні, незвичайні діти, які навперебій  ділилися своїм багатством з найдорожчими.

Свято пройшло так швидко і позитивно, що прощатися ніхто не хотів. Батьки приготували для своїх дітей пам’ятний подарунок – футболку з логотипом

 « Інтелект України». Тепло і батьківська любов торкнулася кожної дитини.

З вітальним словом виступила директор школи Мала С.В., яка подякувала всім за працю у цьому навчальному році.

Велике спасибі батькам і ді тям за спільно проведений час у навчанні, праці, відпочинку, на галасливих перервах і у тиші класу. Бажаю всім теплого літнього сонечка, подорожей і очікування на швидку і радісну зустріч 1 вересня!