Впевнений старт у майбутнє!

5 травня у музично-драматичному театрі ім. Ю. Дрогобича відбувся батьківський концерт ЗОШ № 4.  Він став справжнім святом для всієї шкільної родини, яка переповнила зал.

Перша частина – урочиста академія. Грамотами відділу освіти на сцені вшановували учнів, які мають значні досягнення: відмінників, учасників конкурсів та олімпіад, спортсменів, а також переможців конкурсу «Учень року-2018». Вручали грамоти директор школи Світлана Мала та Романна Пруська, Світлана Самойлик, Галина Вусата. Це були хвилини слави для дітей, які доклали до свого успіху не один день чи навіть рік наполегливої праці. Хвилини слави для їхніх батьків, які скеровували і підтримували. Хвилини слави для вчителів, які навчали і допомагали. Урочиста академія стала своєрідним підсумком роботи за весь навчальний рік. Сподіваємося, це мотивуватиме інших, і  наступного року  ми побачимо на такому святі  нові обличчя, нові відкриття, нові звитяги.

Друга частина – мистецька. Шкільні колективи також презентували нові танцювальні та вокальні номери.  Чого тут тільки не було! Пісні про ведмедиків та іграшки, про щастя та друзів, про надію та мову! А танцювали і пінгвіни, й каченята, і птахи! Барвисті костюми, цікава хореографія, запальні мелодії – все сприяло чудовому настрою. Особливо запам’яталися виступи, які готували з нагоди уродин Т.Г.Шевченка та І.Я. Франка – вірш «Чигрине, Чигрине…», який декламувала Діана Півтораніс, та пісня «Човен» у виконанні старшої групи вокального ансамблю «Друзі». А також хореографічна композиція «Люди як кораблі», яка цьогоріч визнана найкращою на Всеукраїнському  фестивалі «Сурми звитяги».  

Велика подяка учасникам мистецького об’єднання «Престиж», керівникам  творчих колективів Наталії Антоник, Наталії Вовденко, Лесі Пуців, Сергію Дмітрієву, ведучим свята Олені Моргун та Наталії Федак , заступнику з навчально-виховної роботи  Мирославі Горічко, без яких би концерт не відбувся.

Приємно, що серед артистів були й першокласники, і випускники школи. Це нас об’єднує і мотивує, підсилює сподівання, що школа живе наповну, відчуває ритм, вчиться і працює. І хоч концерт пролетів на одному подиху, приємні враження від нього надовго залишаться у серцях присутніх. Адже наша шкільна родина – то справжні патріоти,  які знають, що 4 школа  - це впевнений старт у майбутнє!!!

                                                                               Шкільна родина Дрогобицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №4