День рідного міста

    Вересень знову приніс у наш мальовничий Дрогобич улюблене свято – День нашого рідного міста. Цього дня Дрогобичу виповнилося 925 років, і це свято всіх його мешканців, які тут народилися і виросли, хто приїхав сюди колись, щоб залишитися в ньому назавжди, у місті з неймовірними яскравими традиціями і славетною історією.

    21 вересня відбулося свято Дрогобицької солі, виставка вишиванок «І на тім рушничкові…», конкурс Герба міста.   Наша шкільна родина вразила журі та гостей міста своїми виробами, картинами  з солі, випічкою.   А якою яскравою була виставка рушників! Наші учні, батьки, вчителі не тільки особистості у повсякденному житті, а ще талановиті майстрині! Цікавим і яскравим був рушник з бабусиної скрині вчителя історії Г.Р.Мідик  Неможливо залишити поза увагою конкурс Герба міста. Яке розмаїття! Герб міста було розроблене із соленого тіста, і з рядна і солі, і на шклі, поєднуючи фарби і сіль. У свої роботи учні вклали не тільки душу, а й любов до рідного міста.

    Сподіваємося, що дрогобичани, гості міста та журі гідно оцінили виставку нашої шкільної родини.  22 вересня нашою виставкою робіт змогли помилуватися усі бажаючі у фойє рідної четвертої школи. Нехай наше місто буде квітучим і красивим, а життя кожної сім’ї наповнене душевним теплом, радістю і надією на краще!

Симович І.Р., уч. укр. мови та літератури