Рідній школі - 70!

    І знову непомітно промайнуло літо… Золоточубий Вересень нарве солодких яблук і вистелить дозрілим, теплим листям стежку у країну Знань.

    Цьогоріч для нас особливий Першовересень, бо рідній четвертій школі – 70! Для міста 70 літ – то дитинство, для книги – молодість, для людини – зрілість, для навчального закладу – то вік, коли досвід і енергія поєднуються в такій ідеальній пропорції, яка виводить школу на нові освітні обрії.

    За сім десятиліть змінилося багато: оновлювався склад педагогів, виростали учні, з’являлися нові виховні ідеї. Тільки вимогливість, мудрість, повага, як і раніше, є наріжними каменями четвертої школи. Тільки класи й сад, шкільне подвір’я, як і раніше, оживають лише від дитячих голосів.

    Цікаво пройшло свято Першого дзвоника у Дрогобицькій ЗОШ І-Ш ступенів №4. Традиційно день розпочався урочистою лінійкою. Отець Анастасій, священик церкви Петра і Павла, заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Дрогобицької міської ради В.Б. Коцюба, директор школи С.В. Мала, учитель школи, учасник АТО, Р.С. Сосяк привітали шкільну родину з початком нового навчального року, побажали їй сил, натхнення, міцного здоров’я і Божої благодаті.

    Цього року вперше у нашій школі відкрито проектний клас «Інтелект України». Учні вивчатимуть три іноземні мови: англійську, німецьку, польську – опановуватимуть комп’ютерну науку, потужно продовжить розвиватися міжнародна співпраця. Школа стає мультинаціональною державою. 

    Святкування Дня знань продовжилося на шкільному подвір’ї, де відбувся ярмарок, концерт творчих колективів рідної школи. Це феєричне дійство запам’ятається надовго. Емоції вирували. У всіх був гарний настрій. За кошти, зібрані під час ярмарку, буде встановлено барельєф В.І. Єрьоміну, легендарному директору 1949-1981 н.р. ЗОШ №4. Свято завершилося дискотекою.

Віримо, що такі заходи об’єднують навколо дитини усіх, хто її любить, отже, чинить позитивний вплив, зближує сім’ю і школу.

ЗОШ №4 нагадує книгу, що з роками стає кращою, не старіє, а збільшує свою цінність. Бо в ній все, що записано, цінне, мудре й перевірене самим життям.

Заходи, щодо відзначення 70-річчя школи, триватимуть. Ми гостинно запрошуємо усіх завітати до нас!

               уч. укр.мови та літератури   Моргун О.М.