Свято відмінників

       15 жовтня у школі відбулося традиційне свято « Талановита дитина -  щаслива родина». Батьки, вчителі та діти аплодували кращим з кращих у навчанні – відмінникам ЗОШ №4. Урочистість розпочав отець Іван, його  проникливий виступ торкнувся самого серця.

       Потім кожен керівник кафедри представляв одну з паралелей та запрошував родину учня-відмінника для вручення подяки за виховання. А дарунком стали виступи учасників творчих колективів школи. Особливістю цьогорічного свята стало вручення семикласнику Мазурику Олегові коштів для поїздки на Чемпіонат світу з акробатики. Річ у тім, що на передодні у школі проводилась акція «Милосердя» для цієї коштовної, але престижної поїздки. Запрошений на урочистість тренер Олега – Роман Іванович Веклюк – висловив вдячність за підтримку  спортивного таланту.

          Свято було динамічним і яскравим. Закінчилося воно спільною світлиною всіх учасників. І хоч після будь-якого свята  починаються трудові будні,  сподіваємося, що наступного року команда відмінників поповниться новими іменами, а для цього треба багато працювати з дня в день. Чого й бажаємо  всім нашим майбутнім чемпіонам!