Урочиста академія та батьківський концерт

Україно, моя держава! 
Про тебе лине у світі слава. 
Така могутня, як сила неба, 
Дивись, людино, це все для тебе!
18 травня 2019 року у приміщенні Львівського академічного обласного музично-драматичного театру ім.ЮріяДрогобича відбулися Урочиста академія та батьківський концерт Дрогобицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4, присвячені Дню Європи в Україні.
Україна є частиною Європи, а Європа – це велика міцна родина, об’єднання прогресивних, демократичних держав. У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. І ми – частина Європи.
З вітальним словом до присутніх звернулась директор школи Світлана Василівна Мала, яка наголосила, що сьогодні на свято усіх запросили саме діти – наші учні!
Окрасою та сюрпризом нашого свята було нагородження переможців Всеукраїнських предметних олімпіад та конкурсів – 28 ерудованих та активних учнів школи, відмінників школи – 82 наполегливих та обдарованих особистостей, переможців творчих конкурсів – 26 креативних та яскравих талантів, спортивних змагань – 66 спортсменів школи, які мають амбіційну мету – олімпійські рекорди . Із захопленням вітали переможців конкурсу учнівських та вчительських симпатій школи «Учень року- 2019»у номінаціях:
«Лідер року» – Дякун Тетяна (11А кл.)
«Ерудит року» – Охріменко Михайло (11А кл.)
«Прорив року» – Півтораніс Діана (10Б кл.)
Школа пишається тими, хто впевнено крокує вперед і допомагає йти іншим, хто вкладає знання і таланти у стрімкі ріки майбутнього, хто обов’язково скаже своє слово у науці, на виробництві, мистецтві, спорті.
І тільки прагнення до зростання дає нам змогу пізнати неймовірні світи і усвідомити: наша країна єдина , багатонаціональна, що Україна – це я, Україна – це ти, Україна – це ми!
                                                          Заступник директора з навчально-виховної роботи Горічко М.П.