з 70-річчям тебе, рідна школо!

5 травня у Дрогобицькому музично-драматичному театрі відбулось святкування ювілею нашої школи. Розділити радість небуденної події разом з ювілярами прибула велика кількість поважних гостей: представники духовентсва о. Юстим-Борис та о. І. Козанкевич,  очільник міста Т.Я. Кучма та його заступники В.Б. Качмар, В.Б. Коцюба, начальник відділу освіти  П.Я.Сушко та його заступник О.П.Олексюк,  працівники  управління  освіти:      А. В. Заблоцький, О.Р. Войцехівський, Г.Г. Марчук,  ректор ДДПУ ім. І.Франка   Н.В. Скотна, керівник військово – цивільної адміністрації міста Авдіївка Донецької області, полковник, випускник нашої школи П.В. Малихін,  учні,  батьки,  ветерани педагогічної праці, випускники школи, друзі і партнери школи,  а також делегація з Республіки Польща. Крім теплих слів, шкільна родина отримала від гостей «скриньку цінних подарунків»:  ікону Ісуса Спасителя, мультимедійний центр,  телескоп і багато іншого.

Сьогодні колектив трудиться злагоджено і сумлінно. Всі ці надбання шанують наступні покоління. То й не дивно, адже штурвал шкільного корабля у надійних руках. Мудрим керманичем є директором школи С.В. Мала. Саме вона розповіла про напрацювання, здобутки, звичаї рідної школи. За її словами, школа – це «живий організм, це дух це традиції, які творяться людьми».

Привітали ювілярів своїми виступами творчі колективи школи. Свято тривало більше двох годин та, без сумніву, залишило світлі спогади в серцях усіх, хто був на ньому присутній.

                                                                               уч. укр.мови  та літератури О.М.Моргун