Звіт директора ліцею

30 червня 2023 року у ліцеї №4 імені Лесі Українки відбувся звіт керівника ліцею Наталії ГУК про діяльність закладу освіти у 2022/2023 навчальному році. На звіті директора були присутні начальник відділу освіти Роман ГРИЦАЙ, працівники ліцею, представники учнівського самоврядування та члени батьківських комітетів.
Під час виступу директор ліцею подякувала усім учасникам освітнього процесу за спільну роботу та вклад кожного у розвиток ліцею. Доповідач детально проаналізувала та узагальнила результати діяльності закладу освіти за 2022/2023 н.р., акцентувала увагу на тому, що якість освітнього процесу забезпечується лише через системний та одночасний вплив на усі його компоненти - освітнє середовище, педагогічну діяльність, систему оцінювання та управлінську діяльність. Наприкінці виступу директор окреслила основні завдання на напрями розвитку закладу освіти на 2023/2024 н.р.
Учасники зборів оцінили діяльність директора ліцею Наталії ГУК на високому рівні, відзначили рівень її професіоналізму та звернули увагу на суттєві позитивні зміни, які відбулися у закладі освіти.